Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Beste koop 2024

AD en HLN Fietstest

Beste koop 2024!

Onze lage instap vouwfiets de Touring is onlangs bekroond met de titel ‘Beste Koop’ in zowel de ADR fietstest (Nederland) als de HLN fietstest (België). De Beste koop is de fiets met een zeer goede beoordeling in combinatie met de hoogste waardering op prijs/kwaliteit verhouding.

Jaarlijks test fietstest.nl in samenwerking met het Algemeen Dagblad (ADR) een breed scala aan elektrische fietsen. Dit jaar was het de eerste keer dat ook het Belgische dagblad Het Laatste Nieuws (HLN) deze test uitvoerde. Beide testen worden uitgevoerd door een onafhankelijk testpanel.

Getest met een 7.9

Onze testscores

Naast het keurmerk ‘Beste koop’ heeft de Touring in beide testen een hoog eindcijfer behaald. In de ADR Fietstest scoorde onze Touring een indrukwekkende 7,9, wat de uitstekende rijeigenschappen en de betrouwbare prestaties benadrukt. Wat dit extra bijzonder maakt, is dat onze fiets met een score van slechts 0,1 punt lager dan de best geteste fiets, een veel voordeligere vanaf prijs heeft. Zo krijg je topkwaliteit voor een aanzienlijk lagere prijs.

In de HLN Fietstest, die dit jaar voor het eerst in België werd uitgevoerd, behaalde de Touring zelfs een nog hogere score van 8,2. Dit resultaat weerspiegelt de hoogwaardige kwaliteit en het comfort dat onze e-bike biedt, zelfs in veeleisende rijomstandigheden.

Deze uitstekende beoordelingen in zowel Nederland als België bevestigen dat de Touring niet alleen een slimme keuze is qua prijs-kwaliteitverhouding, maar ook dat hij op alle fronten uitblinkt. Of je nu dagelijks naar je werk fietst of lange toertochten maakt, met de Touring ben je verzekerd van een betrouwbare en plezierige rit.

Onafhankelijke keurmerk voor kwaliteit

Het Algemeen Dagblad (AD) is een autoriteit op het gebied van fietstesten, vooral voor e-bikes. Al 8 jaar publiceert het AD jaarlijks de AD Fietstest, te vinden in de krant en op Fietstest.nl. Deze test is volledig onafhankelijk, wat zorgt voor eerlijke en onpartijdige beoordelingen.

Dit jaar is de test ook in België uitgevoerd door Het Laatste Nieuws (HLN), wat de resultaten nog waardevoller maakt voor een breder publiek.

Waar let de AD en HLN Fietstest op?

De fietstest beoordeelt:

  • Rijeigenschappen: Hoe gedraagt de e-bike zich tijdens verschillende rijomstandigheden?

  • Comfort: Biedt de fiets een comfortabele rijervaring, zelfs tijdens langere ritten?

  • Prijs/kwaliteit: Is de e-bike het geld waard in verhouding tot de geboden kwaliteit en functionaliteiten?

  • Motor/ondersteuning: Hoe goed presteert de motor en biedt deze de gewenste ondersteuning?

  • Display/bediening: Is het display duidelijk en makkelijk te bedienen tijdens het fietsen?

Er worden prijswinnaars uitgeroepen in de categorieën ‘Best getest’ en ‘Beste koop’, wat consumenten helpt bij een weloverwogen keuze.

Wat de AD en HLN Fietstest onderscheidt, is de focus op werkelijke gebruikerservaringen. Het testpanel bestaat uit diverse fietsers, wat zorgt voor een representatieve beoordeling van de e-bikes in het dagelijks gebruik.

Dankzij de jaarlijkse AD Fietstest kunnen consumenten met vertrouwen een e-bike kiezen, zeker van de kwaliteit en prestaties. Met de toevoeging van de HLN Fietstest in België zijn deze waardevolle inzichten nu beschikbaar voor nog meer fietsers in de Benelux.

Bekijk

Onze modellen

Vouwfiets Touring

De elektrische vouwfiets die geschikt is voor iedereen! Dankzij de lage instap ook zeer geschikt voor in drukke steden of voor ouderen.

Lage instap

Compacte en lekvrije banden

Accubereik tot 120 kilometer

Bafang 48 Volt / 250 Watt / 55Nm

Vouwfiets Luxury

De elektrische vouwfiets met achtervering! De dubbele vering zorgt voor een comfortabele rit, zelfs op ruigere paden.

Stang met achtervering

Compacte en lekvrije banden

Accubereik tot 120 kilometer

Bafang 48 Volt / 250 Watt / 55Nm

Zelf ervaren?

Maak een proefrit!

Het kiezen van de juiste elektrische fiets is een belangrijke beslissing. Je wilt zeker weten dat je de perfecte match vindt. Daarom bieden we je de kans om onze elektrische fietsen zelf te ervaren met een gratis proefrit. Voel de wind door je haren, test het comfort en ontdek zelf hoe onze elektrische fietsen jouw leven makkelijker kunnen maken.

We bieden de mogelijkheid aan voor een proefrit bij onze showroom in Nijkerk: Kom langs en ervaar onze e-bikes in een vertrouwde omgeving. Ons team staat klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Te vinden in Nijkerk