Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Dealer worden van Spark Bike

1. Uniek productaanbod

Onze fietsen onderscheiden zich in de markt door hun kwaliteit, design en functionaliteit.

2. Breed doelpubliek

Of uw klant nu een stadsmens is met beperkte opslagruimte, een avontuurlijke kampeerder met een camper, een bootbezitter of een forens die zijn reis combineert met het openbaar vervoer; onze fietsen zijn de perfecte oplossing.

3. Hoge vraag

Er is een groeiende trend van mensen die op zoek zijn naar duurzame en handige vervoersmiddelen. Onze opvouwbare fietsen en fatbikes voldoen aan deze vraag.

4. Ondersteuning en training

Wij zorgen ervoor dat u en uw team volledig worden getraind en ondersteund, zodat u met vertrouwen onze producten kunt aanbevelen en verkopen.

Potentiële klantengroepen

  • Camperaars: Voor degenen die er graag op uit trekken met hun camper, biedt onze fiets de mogelijkheid om gemakkelijk te verkennen zonder de camper te hoeven verplaatsen.
  • Bootbezitters: Beperkte ruimte aan boord? Geen probleem! Onze opvouwbare fietsen zijn compact en kunnen eenvoudig worden opgeborgen, waardoor ze ideaal zijn voor boottrips.
  • Stadsbewoners: Met de toenemende drukte en beperkte opslagruimte in stedelijke gebieden, bieden onze fietsen een praktische oplossing voor dagelijks woon-werkverkeer en recreatief gebruik.
  • Forenzen: Voor degenen die hun reis combineren met het openbaar vervoer, is onze fiets de perfecte partner. Lichtgewicht, gemakkelijk op te vouwen en met een krachtige motor, het maakt de dagelijkse reis eenvoudiger.

Over Spark Bike

Welkom bij Spark Bike, dé plek waar passie voor fietsen, gemak en duurzaamheid samenkomen! Wij zijn een team van enthousiaste fietsliefhebbers die streven naar het assembleren van hoogwaardige fietsen, realiseren van unieke rijervaringen en het leveren van een positieve bijdrage in de toekomst van mobiliteit en duurzaamheid.

Spark bike is een fietsenwinkel, gevestigd in Nijkerk. We zijn ontstaan vanuit de wens van de klant naar een opvouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame e-bike. Waar voorgaand jaren, veel groter en groter moest, was er in de markt van elektrische fietsen juist een toenemende vraag naar kleinere fietsen. Aan ons de uitdaging om fantastische fietsen op de markt te brengen, die niet alleen elektrisch, maar ook nog eens compact en opvouwbaar zijn. Een grote uitdaging was om tegelijkertijd niet op gebruiksvriendelijkheid in te leveren, maar een perfecte combinatie te leveren.

Bent u klaar om een verschil te maken in uw aanbod en tegelijkertijd te voldoen aan de groeiende vraag van consumenten naar duurzaam en praktisch vervoer? Word dealer van onze elektrische opvouwbare fietsen en fatbikes en groei samen met ons.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Gegevens

Smitspol 14-H
3861 RS Nijkerk

Bij voorkeur ontvangen wij graag klanten op afspraak zodat wij volledig de tijd voor je kunnen nemen om alles rustig uit te leggen.

Mocht je buiten de openingstijden willen langskomen, kan je altijd contact met ons opnemen.

Reguliere openingstijden

Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-16:30
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: 10:00-15:00
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen.

Contactformulier