Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Fatbike wederom te verzekeren

Fatbike wederom te verzekeren

Goed nieuws voor fatbike-eigenaren: het verzekeren van uw fatbike is weer mogelijk, ondanks recente beperkingen vanwege een toename in diefstallen. Bij Interpolis kan je sinds begin april een verzekering afsluiten voor een fatbike, mits je de juiste voorzorgsmaatregelen treft.

Interpolis stelt specifieke eisen om uw fatbike te verzekeren. Uw fiets moet beveiligd zijn met een ART 2 gecertificeerd slot én binnen een week na het starten van de verzekering uitgerust zijn met een actief Fris Track & Trace systeem. Deze eisen zijn bedoeld om de beveiliging van uw fatbike te verhogen en het risico op diefstal te verminderen.

Wij begrijpen het belang van een goede verzekering voor uw fatbike. Daarom bieden wij bij de aankoop van een fatbike de mogelijkheid om deze te voorzien van een ART 2 slot en een Fris Track & Trace systeem tegen een meerprijs. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe fiets voldoet aan de beveiligingseisen van Interpolis en geeft u gemoedsrust bij het verzekeren van uw fiets.

Voor meer details over de verzekeringseisen, verwijzen wij u graag naar onze e-bike regelgeving pagina. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw fatbike adequaat te beveiligen en te verzekeren. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Deel dit bericht: