Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Klapfiets kopen

Een klapfiets, ook wel vouwfiets genoemd is een fiets die speciaal ontworpen is om makkelijk draagbaar te zijn en mee te nemen. Het belangrijkste kenmerk van een klapfiets is dan ook dat hij snel en eenvoudig ingeklapt kan worden. Wil jij graag een klapfiets kopen? Dan ben je bij Spark Bike aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende opvouwbare e-bikes.

De klapfiets

Klapfietsen beschikken vaak over scharnierende mechanismen die het mogelijk maken om het gehele frame, de wielen, het stuur en soms zelfs het zadel, moeiteloos samen te vouwen tot een compact pakket. Deze snelle en gemakkelijke inklap functie maakt klapfietsen geschikt voor mensen die vaak moeten wisselen van vervoersmiddel of te maken hebben met beperkte opslagruimte thuis.

De populariteit van klapfietsen is in de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, voornamelijk vanwege hun praktische bruikbaarheid en veelzijdigheid. Onze elektrische klapfietsen zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen en specificaties, variërend van eenvoudige modellen voor stadsgebruik tot meer geavanceerde exemplaren met versnellingen en vering, ideaal voor langere ritten en uiteenlopende terreinen.

De ideale combinatie voor woon-werk verkeer

De klapfietsen van Spark Bike hebben niet enkel de voordelen van een vouwfiets, maar zijn ook nog elektrisch. Ideaal voor woon-werk verkeer, of je nou dichtbij of ver van huis werkt, onze e-bike klapfiets is wat je nodig hebt. Vooral in drukke steden is het aan te raden om met de fiets te gaan, op deze manier vermijd je namelijk files en hoge parkeerkosten. Maar ook als je dagelijks met de trein moet reizen is de klapfiets zeer geschikt, deze mag namelijk zo mee in de trein!

Contact opnemen met Spark Bike

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze elektrische vouwfietsen? Neem gerust contact met ons op.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact op via onderstaande mogelijkheden.

De voordelen van een klapfiets

Klapfietsen hebben meerdere voordelen, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 1. Compact en draagbaar:
  Eén van de grootste voordelen van een klapfiets is het vermogen om snel en gemakkelijk opgevouwen te worden tot een compact formaat. Hierdoor kan de klapfiets zonder moeite meegenomen worden in het openbaar vervoer, de auto en andere beperkte ruimtes.

 2. Geen parkeerproblemen:
  Bewoners van grote en drukke steden hebben vaak te maken met een beperkte parkeergelegenheid. Als je op een klapfiets rijdt heb je hier gelukkig geen last van. Je kan de klapfiets ook gemakkelijk mee naar binnen nemen.

 3. Milieuvriendelijk:
  Net als klassieke fietsen, zijn ook klapfietsen een milieuvriendelijke oplossing. Ze verminderen de uitstoot van schadelijke gassen en dragen bij aan een schonere omgeving.

 4. Makkelijk mee te nemen:
  Een ander groot voordeel aan de klapfiets, is dat je dit makkelijk mee kan nemen op reis. Als jij bijvoorbeeld

 5. Gemakkelijk op te bergen:
  Doordat een klapfiets op te vouwen is en in een compact formaat verandert, is het ook makkelijk op te bergen. In tegenstelling tot normale elektrische fietsen hoeft de e-bike klapfiets niet op straat, in een fietsenstalling of schuur te staan, maar kan je deze eenvoudig mee in huis of in andere gebouwen nemen.

Vanaf: €1.799,-

Elektrische vouwfiets

Touring

Vanaf: €1.899,-

Elektrische vouwfiets

Luxury

Proefrit maken op een klapfiets

Bij het kopen van een nieuwe fiets, is het van belang dat je erachter komt of de fiets lekker rijdt, het de aspecten heeft die jij bij een fiets wenst etc. Misschien heb je nog niet eerder op een klapfiets gereden en wordt dit wel je eerste keer. In dit geval raden wij je zeker aan om eerst een proefrit te maken bij ons. De proefrit is geheel vrijblijvend en kan je gemakkelijk online inplannen. Heb je één van onze elektrische klapfietsen op het oog, maar heb je hier nog vragen over? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Wat vinden onze klanten?

Ja, ik wil graag een proefrit maken

✅ Gratis en vrijblijvend
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Probeer meerdere modellen

Kom langs in onze showroom en vergelijk al onze elektrische fietsen. Voel zelf het verschil en vind de fiets die perfect bij jou past. 

Liever thuis een proefrit maken? Als je binnen een straal van 60 kilometer van Nijkerk woont, brengen wij de proefrit naar jou. 

Ja, ik wil graag een proefrit maken

Kom langs in onze showroom en vergelijk al onze elektrische fietsen. Voel zelf het verschil en vind de fiets die perfect bij jou past. 

Liever thuis een proefrit maken? Als je binnen een straal van 60 kilometer van Nijkerk woont, brengen wij de proefrit naar jou. Ervaar het rijdcomfort en de kwaliteit van onze Spark Bike in je eigen buurt.

✅ Gratis en vrijblijvend
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Probeer meerdere modellen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het boeken van een proefrit bij Spark Bike?

Via de gele knop ‘boek een gratis proefrit’ kan je eenvoudig je gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kan je ook gewoon via ons mailadres of telefoonnummer contact opnemen voor het boeken van een proefrit.

Ja, ze zijn ideaal voor woon-werkverkeer, vakanties en campingtrips.

Wij bezorgen jouw fiets graag bij jou thuis of op het werk. Dit doen wij door heel Nederland.

Helaas is dit niet mogelijk omdat wij niet genoeg waarde uit een oude fiets kunnen halen. Wij adviseren om je oude fiets op bijvoorbeeld marktplaats te verkopen en daarmee uw nieuwe fiets (deels) te financieren.

 

Als je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent met je e-bike vouwfiets, kun je deze retourneren en krijg je je geld terug. Dit is onderdeel van onze inzet om klanttevredenheid en vertrouwen in onze producten te waarborgen. Voor meer details over de voorwaarden van deze garantie kun je onze website bezoeken