Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Kleine elektrische fiets

Kleine elektrische fietsen zijn een opkomende trend in het verkeer en terecht! Ze bieden namelijk een handige en efficiënte manier om je te verplaatsen van a naar b. Met het compacte formaat en de elektrische ondersteuning zijn kleine elektrische fietsen ideaal voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke vervoersoplossing.

Compacter dan de normale e-bikes

Er zijn op de markt veel verschillende e-bikes, zo heb je niet alleen de elektrische fiets met de gemiddelde maat 28 inch banden, maar ook compactere e-bikes met 20 inch banden. Bij Spark Bike kan je terecht voor verschillende opvouwbare e-bikes, de opvouwbare e-bike is een compactere en lichtere versie van een e-bike. Het is dan ook makkelijk mee te nemen in het openbaar vervoer of op vakantie.

De voordelen van kleine elektrische fietsen

Er zijn een hoop voordelen verbonden aan kleine elektrische fietsen. Eén van de grootste voordelen van kleine elektrische fietsen is hun wendbaarheid en handelbaarheid. Ze zijn vaak lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor ze perfect zijn voor smalle straatjes, drukke fietspaden en het ontwijken van verkeer. Bovendien zijn ze gemakkelijk te parkeren en nemen ze weinig ruimte in beslag, zowel thuis als op het werk.

Een ander voordeel ten opzichte van normale vouwfietsen is dat de opvouwbare e-bikes een elektrische ondersteuning hebben, waardoor je hulp hebt bij het trappen en met minder moeite, lange afstanden kan fietsen. Het is dankzij de elektrische motor zelfs mogelijk om bijna moeiteloos heuvels op en tegen de wind in te fietsen. Je kunt zelf de mate van ondersteuning kiezen, afhankelijk van je behoeften en de gewenste inspanning. Dit maakt kleine elektrische fietsen geschikt voor mensen van alle leeftijden en conditieniveaus.

Het mooie aan de opvouwbare elektrische fietsen van Spark Bike is dat de fietsen geschikt zijn voor iedereen. De designs zijn unisex en de kleuren waarin de fietsen verkrijgbaar zijn, tijdloos. 

Contact opnemen met Spark Bike

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze elektrische vouwfietsen? Neem gerust contact met ons op.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact op via onderstaande mogelijkheden.

Verschillende modellen kleine e-bikes

De kleine elektrische fietsen van Spark Bike zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo hebben wij de Touring en de Luxury, waarbij de touring een lagere instap heeft en het zo makkelijk op- en af te stappen is voor mensen die vaak voor het stoplicht staan of minder goed ter been zijn. De luxury is ontworpen met oog op het moderne design en het is dan ook een fiets die zeker gezien mag worden. Onze elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vanaf: €1.799,-

Elektrische vouwfiets

Touring

Vanaf: €1.899,-

Elektrische vouwfiets

Luxury

Opvouwbare fatbikes

Fatbikes zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen en ook bij Spark Bike bieden wij ze aan. Het zijn ideale fietsen voor als je regelmatig op moeilijkere wegen en paden fietst, fatbikes hebben namelijk net wat bredere banden, waardoor je beter grip hebt op zowel verharde als onverharde paden. En als je dacht dat een elektrische fatbike alleen voor de jongeren onder ons is, zit je ernaast, want wij hebben ook de Sport Touring!

De Sport Touring is een combinatie van onze fatbike en de e-bike met lage instap. Zeer geschikt voor fietsers die niet goed ter been zijn, maar toch een elektrische vouwfiets met een stoere, robuuste uitstraling willen. Heb jij vragen over onze e-bikes of wil je graag een proefrit maken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom, wij helpen je graag verder!

Wat vinden onze klanten?

Ja, ik wil graag een proefrit maken

✅ Gratis en vrijblijvend
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Probeer meerdere modellen

Kom langs in onze showroom en vergelijk al onze elektrische fietsen. Voel zelf het verschil en vind de fiets die perfect bij jou past. 

Liever thuis een proefrit maken? Als je binnen een straal van 60 kilometer van Nijkerk woont, brengen wij de proefrit naar jou. 

Ja, ik wil graag een proefrit maken

Kom langs in onze showroom en vergelijk al onze elektrische fietsen. Voel zelf het verschil en vind de fiets die perfect bij jou past. 

Liever thuis een proefrit maken? Als je binnen een straal van 60 kilometer van Nijkerk woont, brengen wij de proefrit naar jou. Ervaar het rijdcomfort en de kwaliteit van onze Spark Bike in je eigen buurt.

✅ Gratis en vrijblijvend
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Probeer meerdere modellen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het boeken van een proefrit bij Spark Bike?

Via de gele knop ‘boek een gratis proefrit’ kan je eenvoudig je gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kan je ook gewoon via ons mailadres of telefoonnummer contact opnemen voor het boeken van een proefrit.

Ja, ze zijn ideaal voor woon-werkverkeer, vakanties en campingtrips.

Wij bezorgen jouw fiets graag bij jou thuis of op het werk. Dit doen wij door heel Nederland.

Helaas is dit niet mogelijk omdat wij niet genoeg waarde uit een oude fiets kunnen halen. Wij adviseren om je oude fiets op bijvoorbeeld marktplaats te verkopen en daarmee uw nieuwe fiets (deels) te financieren.

 

Als je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent met je e-bike vouwfiets, kun je deze retourneren en krijg je je geld terug. Dit is onderdeel van onze inzet om klanttevredenheid en vertrouwen in onze producten te waarborgen. Voor meer details over de voorwaarden van deze garantie kun je onze website bezoeken