Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Over

Spark Bike

Over

Welkom bij Spark Bike, dé plek waar passie voor fietsen, gemak en duurzaamheid samenkomen! Wij zijn een team van enthousiaste fietsliefhebbers die streven naar het assembleren van hoogwaardige fietsen, realiseren van unieke rijervaringen en het leveren van een positieve bijdrage in de toekomst van mobiliteit en duurzaamheid.

Onze reis begon in juli 2022 in een bescheiden garagebox in Amersfoort, waar we onze passie voor fietsen en innovatie tot leven brachten. Met toewijding en hard werken hebben we Spark Bike laten groeien en bloeien. En we hebben fantastisch nieuws: sinds april 2023 hebben we ons intrek genomen in een energieneutraal nieuwbouwpand in Nijkerk, gelegen langs de A28. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om onze activiteiten verder uit te breiden en te verbeteren. We zijn enorm trots op hoe ver we zijn gekomen en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen met hoogwaardige fietsen en een uitzonderlijke service.

Onze missie is om klanten een nieuwe vorm van vrijheid en flexibiliteit te bieden door elektrische vouwfietsen die moeiteloos kunnen worden opgevouwen en vervoerd, waar ze ook naartoe gaan. Of je nu een gepassioneerde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik, bij Spark Bike vind je wat je zoekt. Ontdek ons assortiment in onze showroom en vind de perfecte fiets die bij jouw stijl en behoeften past en laat je overtuigen tijdens een gratis proefrit.

Maak kennis met ons team!

Bij Spark Bike draait alles om teamwork en we zijn er trots op om ons dynamische team aan je voor te stellen. Ontmoet Olivier, onze enthousiaste verkoper en marketeer. Met zijn creatieve geest en passie voor fietsen brengt hij onze producten onder de aandacht van de juiste doelgroep. Dan hebben we Stefan, de man die de dagelijkse operationele zaken soepel laat verlopen. Met zijn scherpe organisatorische vaardigheden houdt hij de touwtjes stevig in handen. Danny is onze technische expert en assemblagekoning. Met zijn vaardige handen zorgt hij ervoor dat elke fiets perfect wordt samengesteld. Ellis is verantwoordelijk voor onze klantenservice en administratie. Met haar vriendelijke en behulpzame aanpak zorgt ze ervoor dat elke klant met een glimlach wordt geholpen. En laten we Sparky niet vergeten, onze uiterst vriendelijke waakhond die eigenlijk het liefst de hele dag achter een balletje aanrent. Samen vormen wij een hecht team dat gedreven is om jou de best mogelijke ervaring bij Spark Bike te bieden.

Olivier

Olivier

Verkoop & marketing

Stefan

Stefan

Operationeel manager

Ellis

Ellis

Klantenservice en administratie

Danny

Danny

Technisch expert

Sparky

De liefste waakhond

Vakmanschap en passie

Welkom bij Spark Bike, dé plek waar passie voor fietsen, gemak en duurzaamheid samenkomen! 

Wat vinden onze klanten?

Contact opnemen met Spark Bike

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze elektrische vouwfietsen? Neem gerust contact met ons op via 033 303 0268 of stuur een e-mail naar info@sparkbike.nl. Wil je de fietsen persoonlijk bewonderen? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!