Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Proefrit

Ervaar een Spark Bike

Het kiezen van de juiste elektrische fiets is een belangrijke beslissing. Je wilt zeker weten dat je de perfecte match vindt. Daarom bieden we je de kans om onze elektrische fietsen zelf te ervaren met een gratis proefrit. Voel de wind door je haren, test het comfort en ontdek zelf hoe onze elektrische fietsen jouw leven makkelijker kunnen maken.

We bieden de mogelijkheid aan voor een proefrit bij onze showroom in Nijkerk: Kom langs en ervaar onze e-bikes in een vertrouwde omgeving. Ons team staat klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.

Hoe maak je een afspraak?

1. Vul je gegevens in in onderstaand formulier
2. Geef aan of je de proefrit in Nijkerk wilt of dat je liever hebt dat wij naar jou komen
3. Mocht je een voorkeursdatum en/of tijd hebben, geef dit dan aan in het veld vragen en/of opmerkingen.
4. Verzend het formulier

Bij ontvangst van je aanvraag, nemen we contact met je op via telefoon of e-mail om je proefrit in te plannen en alle details te bespreken.

Proefrit bij Spark Bike

Tijdens de proefrit heb je de tijd om alle gemakken van onze elektrische fietsen te ervaren. Voordat je een ritje op één van onze fietsen gaat maken, geven wij je uiteraard een korte introductie over de fiets en hoe de e-bike werkt. Maak je geen zorgen als dit allemaal nieuw voor je is, wij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en je op je gemak te stellen. In principe is het fietsen op een e-bike hetzelfde als op een normale fiets, maar dan minder zwaar!

Nadat je op één van onze e-bikes plaatsneemt en begint te fietsen, voel je al snel hoe de krachtige motor je ondersteunt bij het trappen en hoe je de snelheid zonder moeite verhoogt. Met meerdere ondersteuningsniveaus kan je de intensiteit van de trapondersteuning aanpassen aan jouw voorkeur en de grond waar je op rijdt.

Na de proefrit

Na de e-bike proefrit kom je terug naar de showroom om te praten over jouw ervaring op de e-bike. Daarnaast kan je natuurlijk al je vragen stellen. Wij snappen dat je er vanaf dit moment nog even over na wilt denken. Of je nou besluit de e-bike meteen aan te schaffen of wat meer tijd wilt nemen, wij zijn er om jou te onderteunen bij de weg naar het kopen van een e-bike.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het boeken van een proefrit bij Spark Bike?

Via de gele knop ‘boek een gratis proefrit’ kan je eenvoudig je gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kan je ook gewoon via ons mailadres of telefoonnummer contact opnemen voor het boeken van een proefrit.

Ja, ze zijn ideaal voor woon-werkverkeer, vakanties en campingtrips.

Wij bezorgen jouw fiets graag bij jou thuis of op het werk. Dit doen wij door heel Nederland.

Helaas is dit niet mogelijk omdat wij niet genoeg waarde uit een oude fiets kunnen halen. Wij adviseren om je oude fiets op bijvoorbeeld marktplaats te verkopen en daarmee uw nieuwe fiets (deels) te financieren.

 

Als je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent met je e-bike vouwfiets, kun je deze retourneren en krijg je je geld terug. Dit is onderdeel van onze inzet om klanttevredenheid en vertrouwen in onze producten te waarborgen. Voor meer details over de voorwaarden van deze garantie kun je onze website bezoeken