Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Retourneren en annuleren

Retourneren

We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen dat je jouw met zorg samengestelde Spark fiets zou willen retourneren. Mocht je om wat voor reden dan ook toch de fiets willen retourneren, gaan wij dit uiteraard naar volle tevredenheid met je oplossen.

Belangrijk is dat de fiets als nieuw verkocht dient te kunnen worden. Het retourproces (ontbinden van de overeenkomst) kan je starten door binnen 14 dagen na uitlevering via de contactpagina in de Webwinkel (www.sparkbike.nl/contact), door gebruikmaking van het door Spark Bike aangeboden modelformulier voor herroeping of middels een andere ondubbelzinnige Schriftelijke verklaring, een verzoek in te dienen bij Spark Bike. Na de officiële retourmelding, heb je 14 dagen de tijd om de fiets aan ons te retourneren. Zodra wij de fiets retour hebben ontvangen en de fiets voldoet aan de voorwaarden van retour zoals hieronder beschreven, zorgen wij ervoor dat het geld binnen 5 werkdagen wordt teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. Houdt er rekening mee dat eventuele verzendkosten niet worden teruggestort. Indien er aan een van de voorwaarden niet worden voldaan, bestaat er een kans dat er een waardevermindering kan worden ingehouden op het terug te storten bedrag.

Voorwaarden van retour:

De fiets heeft niet meer dan 15km op de teller staan
De fiets is schoon en volledig onbeschadigd
De fiets is compleet en al het meegeleverde is aanwezig inclusief accu, lader en welkomstpakket.

Annuleren

Je hebt al die moeite gedaan om te komen tot het juiste model en precies de samenstelling die bij je past maar je wilt er om wat voor reden dan ook toch van de koop af zien. Jammer. Maar ook dit gaan we uiteraard met je oplossen.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via onze contactpagina. Wij zullen de bestelling kosteloos voor je annuleren en de productieslot welke wij voor je hadden gereserveerd wordt vanaf dat moment vergeven aan de volgende klant. Wij zullen zorgen dat de betaling binnen 5 werkdagen wordt teruggestort op het rekeningnummer welke je hebt gebruikt bij de aankoop.