Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Onze showroom

Op zoek naar de ideale fiets?

Wilt je een fiets die meer is dan alleen een manier om van A naar B te komen? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek hoe onze elektrische opvouwbare fietsen en fatbikes je dagelijks leven kunnen verrijken. Spark Bike helpt je aan een fiets die garant staat voor comfort, eenvoudig gebruik en de ultieme vrijheid om overal mee naartoe te nemen.

Persoonlijke fiets aandacht, professioneel advies

Bij ons is de reis naar de perfecte fiets een persoonlijke. Wij nemen de tijd om je te leren kennen – je wensen, behoeften en verwachtingen. Met een uitgebreid assortiment en een oog voor detail, vinden we samen de fiets die niet alleen bij je past, maar die ook je verwachtingen overtreft.

Stap op onze fiets en voel het verschil

Een fiets kies je niet uit een catalogus. Je moet hem voelen, ermee rijden en ervaren. Daarom nodigen we je graag uit voor een proefrit. Voel de kracht van de motor, ontdek de voordelen van de lage instap en ervaar zelf de kwaliteit van onze elektrische fietsen.

Wij kijken uit naar je komst

Wij geloven in een warm welkom. Terwijl u onze collectie verkent, geniet u van een vers gezette kop koffie. We zijn gevestigd aan de Smitspol 14-H te Nijkerk.

Plan je bezoek

Bent je klaar om het gemak van een gepersonaliseerde fiets te ervaren? Neem contact met ons op via 033-30 30 268 of vul ons contactformulier in om een bezoek in te plannen. Warme koffie en een onvergetelijke fietservaring staan al voor je klaar.