Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Touring vouwfiets bekroond tot ‘Beste Koop’ in Nederland en België!

AD en HLN Fietstest

Touring vouwfiets bekroond tot ‘Beste Koop’ in Nederland en België!

Onze lage instap vouwfiets, de Touring, is onlangs bekroond met de prestigieuze titel ‘Beste Koop’ in zowel de ADR fietstest (Nederland) als de HLN fietstest (België). Deze titel wordt toegekend aan de fiets die uitblinkt in kwaliteit en daarnaast de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt.

Elk jaar test fietstest.nl, in samenwerking met het Algemeen Dagblad (ADR), een breed scala aan elektrische fietsen. Dit jaar sloot ook het Belgische dagblad Het Laatste Nieuws (HLN) zich aan bij deze onafhankelijke test. Beide testen worden uitgevoerd door een onafhankelijk testpanel, wat de betrouwbaarheid van de resultaten alleen maar versterkt.

Met deze erkenning bevestigen we dat de Touring niet alleen comfortabel en praktisch is, maar ook een uitstekende investering voor elke fietsliefhebber.

Spark Bike Touring

Onze Touring fiets combineert het beste van twee werelden: het comfort en de toegankelijkheid van een lage instap met de moderne voordelen van een e-bike. Speciaal ontworpen voor diegenen die waarde hechten aan veiligheid en gebruiksgemak, beschikt deze fiets over een verstelbaar zadel en stuur voor optimale ergonomie en compacte, maar brede banden voor stabiliteit bij elke stop. De Touring is perfect voor dagelijkse ritten of ontspannende tochten en biedt een zorgeloze fietservaring voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteitsniveau.

Onze Bestsellers

Touring

Lage instap

Vanaf: €1.799,-

Luxury

Extra achtervering

Vanaf: €1.899,-

Deel dit bericht: