Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Veilig fietsen met Spark Bike

Ben je op zoek naar een e-bike die niet alleen leuk en moeiteloos rijdt, maar ook veiligheid hoog in het vaandel heeft staan? Bij Spark Bike begrijpen we dat veiligheid net zo belangrijk is als plezier. Onze e-bikes zijn de perfecte keuze voor iedereen die veiligheid, comfort en kwaliteit belangrijk vindt.
Digitale afbeelding van een veiligheidsartikel in de Telegraaf

Gepubliceerd door Mediaplanet in de Telegraaf

Gemakkelijk op- en afstappen

Het ontwerp van onze fietsen biedt een ongeëvenaarde combinatie van gemak en veiligheid. Onze focus ligt op het minimaliseren van het risico op vallen, vooral belangrijk voor senioren. Dit bereiken we door een slimme combinatie van een lage instap en compacte banden.

De lage instap van onze fietsen zorgt voor gemakkelijk en moeiteloos opstappen, zonder dat je je been hoog hoeft op te tillen. Dit vermindert de fysieke inspanning en maakt fietsen toegankelijker, zelfs voor mensen die minder mobiel zijn. Het is een subtiele maar cruciale aanpassing die een wereld van verschil maakt in het dagelijks gebruik. De banden van onze vouwfietsen zijn een ander belangrijk element. Ze zijn niet alleen compact, wat bijdraagt aan de stabiliteit van de fiets, maar ze zijn ook breed genoeg om voldoende grip op de weg te garanderen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je sneller met je voeten op de grond staat, waardoor de fiets niet alleen gemakkelijker te besturen is, maar ook veiliger in situaties waar snel reageren noodzakelijk is.

”Bij Spark Bike is het ons doel om jou vol vertrouwen te laten fietsen”

Onze fietsen zijn ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Bekijk de video hierboven, waarin een van onze tevreden klanten, een actieve senior, vertelt over de voordelen van onze fietsen. Zijn ervaring spreekt voor zich en laat zien hoe onze fietsen een positieve invloed kunnen hebben op je dagelijks leven.

Verstelbaar zadel

Bij Spark Bike zorgen we ervoor dat je lekker en veilig zit. Ons verstelbare zadel past precies bij jou. Of je nu lang of kort bent, je kunt het zadel gemakkelijk verstellen zodat beide voeten moeiteloos de grond kunnen raken. Deze functie is handig bij het stoppen en starten en vermindert ook het risico op vallen. Kortom, ons zadel biedt een aangename rijervaring.

Betrouwbare verlichting

Een veilige rit eindigt niet bij zonsondergang. Daarom zijn onze fietsen uitgerust met hoogwaardige voor- en achterverlichting en een krachtig remlicht. Deze verlichting zorgt er niet alleen voor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers, maar geeft je ook uitstekend zicht op de weg, wat essentieel is tijdens avondritten of in slecht verlichte gebieden.

Voldoende ondersteuning

Voor senioren die merken dat hun fysieke kracht afneemt, begrijpen wij het belang van een beetje extra ondersteuning. Daarom bieden onze elektrische fietsen net dat extra duwtje in de rug, zodat je moeiteloos en met plezier kunt blijven fietsen. Zo kun je actief blijven en genieten van elke rit, zonder je zorgen te maken over verminderde fysieke kracht.

Bafang motor op Spark Touring

Kwaliteit en duurzaamheid

Elke Spark Bike staat voor kwaliteit en gaat lang mee. We gebruiken alleen de beste materialen, zodat je fiets niet alleen langer meegaat, maar ook lekker rijdt en stevig aanvoelt. Of je nou even snel naar de winkel fietst of een langere tocht maakt, je kunt rekenen op een fijne rit, elke keer weer.

Veilige snelheid, aanpasbare ondersteuning

Onze fietsen zijn uitgerust met vijf verschillende ondersteuningsniveaus en zes versnellingen. Dit betekent dat het niet uitmaakt wat je fietsstijl is, je vindt altijd een niveau dat bij je past. Maar we geven ook prioriteit aan veiligheid: onze fietsen hebben een maximumsnelheid van 25 km per uur. Dit is de wettelijke limiet, zodat je op tijd op je bestemming bent terwijl je altijd veilig blijft.

Probeer een Spark Bike: boek een proefrit!

We zijn er sterk van overtuigd dat de meest effectieve manier om de kwaliteit en het comfort van onze fietsen echt te begrijpen is door er zelf een rondje op te rijden. Daarom nodigen we je uit voor een proefrit. Kom langs en ontdek de verschillende modellen uit onze collectie. Ervaar zelf de soepelheid van onze e-bikes en vind de perfecte match voor jouw behoeften. Wij verwelkomen je graag!

Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag over de elektrische fietsen van Spark Bike? We helpen je graag snel via onze website. Neem een kijkje in onze FAQ sectie en ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via formulier, mail of telefoon voor persoonlijke hulp!

Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag over de elektrische fietsen van Spark Bike? We helpen je graag snel via onze website. Neem een kijkje in onze FAQ sectie en ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via formulier, mail of telefoon voor persoonlijke hulp!