Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Voordelen

Wat zijn de voordelen van Sparkbike. Op deze pagina kom je meer te weten over onze voordelen.

Voordelen Spark BIke

Beste kwaliteit

100% in Nederland geproduceerd met premium onderdelen

Kies voor echte kwaliteit met onze fietsen. Gemaakt in Nederland met zorgvuldig geselecteerde premium onderdelen, bieden ze een ongeëvenaarde rijervaring. Ervaar het verschil van puur vakmanschap, geheel met de hand in elkaar gezet in onze productielocatie in Nijkerk.

Zorgeloos proberen

30 dagen niet goed, geld terug!

Wij geloven zo sterk in de kwaliteit van onze fietsen, dat we je een volledige maand geven om het zelf te ervaren. Voel de vrijheid, ontdek het gemak en geniet van het gevoel van veiligheid – en als het onverhoopt niet jouw perfecte match is, geen zorgen. 30 dagen niet goed, geld terug. Jouw tevredenheid staat voorop.

Ultieme vrijheid

Door opvouwbaarheid maximale mobiliteit, minimale opslag

Ervaar de ultieme vrijheid met onze opvouwbare fietsen. In een handomdraai wordt mobiliteit moeiteloos, of je nu kiest voor een spontane trip achterin de auto, een ontspannen reis met het openbaar vervoer, of moeiteloze opslag zonder ruimtezorgen. Het is jouw ticket naar de vrijheid van beweging, waar je ook bent.

Veiligheid staat voorop

Schijfremmen, remlicht, motoruitschakeling en dubbele vergrendeling Niet voor niets werd Spark Bike door Veilig Verkeer Nederland gevraagd om in samenwerking een artikel te schrijven voor fietsveiligheid voor (met name) ouderen. Onze fiets is de basis voor fietsveiligheid en om met vertrouwen (weer) op de fiets te stappen. Lees hier meer over op onze Veilig Fietsen pagina:
Veilig fietsen met Spark Bike Onze fietsen zijn standaard voorzien van schijfremmen, remlicht, actieve motoruitschakeling (welke stopt met leveren van vermogen wanneer u remt) en dubbele vergrendeling. Daarbij zorgen de lage banden en lage instap ervoor dat u met gemak weer met uw voeten bij de grond kan en hierdoor minder snel van uw fiets valt. Ook zorgen de bredere banden ervoor dat u meer grip heeft en meer stabiliteit.

Zeer lage kosten

Slechts €0,20 per 100km en gratis mee in het OV

Maak de slimme keuze voor jouw portemonnee en het milieu. Onze fietsen kosten slechts €0,20 per 100 kilometer en door de compacte manier van opvouwen, mogen ze gratis mee in het openbaar vervoer. Geniet van de vrijheid van fietsen zonder zorgen over hoge kosten.

Rijd verder zonder angst

Zeer efficiënte Samsung accu met een bereik tot wel 150km

Laat angst achter je en rijd zorgeloos verder met onze fietsen. Uitgerust met een zeer efficiënte 48Volt Samsung accu, bieden ze een indrukwekkend bereik tot wel 120 km. Ontdek de vrijheid van lange ritten zonder onderbrekingen.

Ja, ik wil graag een proefrit maken

✅ Gratis en vrijblijvend
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Probeer meerdere modellen

Kom langs in onze showroom en vergelijk al onze elektrische fietsen. Voel zelf het verschil en vind de fiets die perfect bij jou past.

Ja, ik wil graag een proefrit maken

Kom langs in onze showroom en vergelijk al onze elektrische fietsen. Voel zelf het verschil en vind de fiets die perfect bij jou past. 

✅ Gratis en vrijblijvend
✅ Persoonlijke begeleiding
✅ Probeer meerdere modellen

Optimaal rijcomfort

Verende voorvork, verschillende rijstanden en Power Assist hendel

Naast veiligheid zijn Spark fietsen ook gebouwd voor optimaal rijcomfort. De fietsen zijn standaard voorzien van een verende voorvork, verschillende rijstanden en zijn er verscheidene opties mogelijk om het rijcomfort nog meer te verhogen. Zo is er een verende zadelpen beschikbaar en kunt u ook kiezen voor een extra groot stuur. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een extra groot kleurendisplay waar u nog meer informatie van af kunt lezen en kunt u uw nieuwe Spark voorzien van een Power Assist hendel. Deze hendel zorgt ervoor dat u (terwijl u in een trappende beweging bent) een extra duwtje in de rug krijgt, voor als u bijvoorbeeld onverwachts een flinke helling heeft en vergeten bent om terug te schakelen of om nog gemakkelijker bij het stoplicht weg te rijden, omdat u tot 6km/h zelfs volledig elektrisch kunt rijden. Daarnaast beschikken we over elektrische fietsen met een lage instap, waardoor je gemakkelijk kan op- en afstappen. Hierdoor zijn onze fietsen toegankelijk voor iedereen!

Onderhoud zonder zorgen

Onderhoud bij ruim 3000 fietsenmakers door heel Nederland

Kies voor zorgeloos rijden met onze fietsen. Onze fietsen zijn in de basis al uiterst onderhoudsvriendelijk. Vanwege de eenvoudig verkrijgbare onderdelen en met de mogelijkheid van onderhoud bij meer dan 3000 fietsenmakers verspreid over heel Nederland, is jouw fiets altijd klaar voor je fietsrit. Laat het onderhoud aan de professionals over en geniet van onbezorgde ritten. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in Nijkerk om onderhoud aan uw Spark fiets uit te laten voeren.

Persoonlijke service

Professioneel team dat altijd voor je klaarstaat met de beste service!

Ons professionele team staat altijd paraat met de beste service. Of het nu gaat om advies, ondersteuning of gewoon een vriendelijk woord, wij zijn er voor jou, omdat jouw ervaring met onze fietsen uniek is.

Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag over de elektrische fietsen van Spark Bike? We helpen je graag snel via onze website. Neem een kijkje in onze FAQ sectie en ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via formulier, mail of telefoon voor persoonlijke hulp!

Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag over de elektrische fietsen van Spark Bike? We helpen je graag snel via onze website. Neem een kijkje in onze FAQ sectie en ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op via formulier, mail of telefoon voor persoonlijke hulp!