Bezorging door heel Nederland Optimaal rijcomfort Premium onderdelen 30 dagen bedenktijd

Zakelijk

1. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

In een wereld die zich steeds meer richt op groene initiatieven, kunnen onze elektrische fietsen uw bedrijf helpen zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Door te kiezen voor elektrisch vervoer draagt u bij aan een schonere en groenere omgeving.

2. Kostenbesparend

Elektrische fietsen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend op de lange termijn. Verminder de uitgaven aan brandstof, parkeerkosten en onderhoud van traditionele voertuigen.

3. Gezondheid en Welzijn van Medewerkers

Fietsen is een uitstekende manier om fit te blijven. Door uw medewerkers aan te moedigen om te fietsen, bevordert u hun gezondheid en welzijn, wat kan leiden tot een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

4. Flexibiliteit

Onze opvouwbare fietsen zijn perfect voor stadsverkeer en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in kantoren of vervoerd in openbaar vervoer, waardoor ze ideaal zijn voor medewerkers die pendelen.

5. Positief Bedrijfsimago

Door te investeren in duurzame mobiliteitsoplossingen, toont u aan dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dit kan uw merkimago versterken en u onderscheiden van concurrenten.

Over Spark Bike

Welkom bij Spark Bike, dé plek waar passie voor fietsen, gemak en duurzaamheid samenkomen! Wij zijn een team van enthousiaste fietsliefhebbers die streven naar het assembleren van hoogwaardige fietsen, realiseren van unieke rijervaringen en het leveren van een positieve bijdrage in de toekomst van mobiliteit en duurzaamheid.

Onze reis begon in juli 2022 in een bescheiden garagebox in Amersfoort, waar we onze passie voor fietsen en innovatie tot leven brachten. Met toewijding en hard werken hebben we Spark Bike laten groeien en bloeien. En we hebben fantastisch nieuws: sinds april 2023 hebben we ons intrek genomen in een energieneutraal nieuwbouwpand in Nijkerk, gelegen langs de A28. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om onze activiteiten verder uit te breiden en te verbeteren. We zijn enorm trots op hoe ver we zijn gekomen en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven verrassen met hoogwaardige fietsen en een uitzonderlijke service.

Onze missie is om klanten een nieuwe vorm van vrijheid en flexibiliteit te bieden door elektrische vouwfietsen die moeiteloos kunnen worden opgevouwen en vervoerd, waar ze ook naartoe gaan. Of je nu een gepassioneerde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik, bij Spark Bike vind je wat je zoekt. Ontdek ons assortiment in onze showroom en vind de perfecte fiets die bij jouw stijl en behoeften past en laat je overtuigen tijdens een gratis proefrit.

Gegevens

Smitspol 14-H
3861 RS Nijkerk

Bij voorkeur ontvangen wij graag klanten op afspraak zodat wij volledig de tijd voor je kunnen nemen om alles rustig uit te leggen.

Mocht je buiten de openingstijden willen langskomen, kan je altijd contact met ons opnemen.

Reguliere openingstijden

Dinsdag: 09:00-16:30
Woensdag: 09:00-16:30
Donderdag: 09:00-16:30
Vrijdag: 09:00-16:30
Zaterdag: 10:00-15:00
Gesloten op zondag, maandag en feestdagen.

Contactformulier